17. maaliskuuta 2010

Surprise - wedding!

Oli tarkoitus koota jonkinlainen kesäinen, kaksivärinen hame henkariin... mutta siitä syntyikin tekoturkiksineen, tylleineen ja käsivarsikoruineen - hääpuku. Ompelukoneessa näyttää olevan pitsireuna pieneen tytönhattuun: olisikohan talossa odotettavissa kaksoisjuhlat?

Hame olisi puettavissa 12 cm korkean nuken päälle, mutta luulen talon asukkaan viihtyvän hieman arkisemmassa asussa ja tämän jäävän ompelu/työhuoneeseen odottamaan helmikirjailun valmistumista...

_____

Again I learned something new - from myself: Impulsive. Hasty. Impatient. Unplanned. Unscheduled. Nearsighted. But relentless.

Posted by Picasa

6 kommenttia:

 1. Kaunis hääpuku! Ja ihanat "vanhanaikaiset" kuvat!

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Kiva kun jätit kommentin - tänne oli mukava löytää. :) Sulla on mainio projekti, persoonallisuutta ei puutu mistään kohden! Kiitos myös vinkistä Herra Mäyrän suhteen - mä olen itsekin häneen ihan lääpälläni mutta en ole keksinyt hyödyntää herran puuhasteluja tuossa mielessä. Pistetään korvan taakse... ;)

  (Vinkiksi vielä, että kommentointia helpottaisi, jos tänne voisi kommentoida myös nimi/url -vaihtoehdolla.)

  terveisin Aino

  VastaaPoista
 3. Ihanan herkkä asukokonaisuus! Kauniita kuvia ja kivoja juttuja täällä blogissasi!

  VastaaPoista
 4. :) Kiitos viesteistä. Täällä aloitellaan ja viritellään vielä. Aika tuntuu menevän jo muiden blogeja lueskellessa ja ihmetellessä. ;)

  Taloni sähkötyöprojektini on muuttunut asukastuunaukseksi. Pian alkaa olla vartaloiden ja vaatteiden vuoro, mutta onpa tämä haastavaa hommaa! En olisi voinut arvata millaiseen verkkoon juutun. ;)

  VastaaPoista
 5. Hello thanks you love my L-cabin, you also make very nice things the dress it's nice.

  VastaaPoista
 6. Hi Gigi, It's so beautiful your wedding dress,I love your blog so much,miniregards from Spain.

  VastaaPoista